'Wij zijn zeer tevreden klanten'
 

Van Dijke Bouw heeft bij ons heel het huis aangepakt. Waaronder het plaatsen van kunststof kozijnen, het stucen van muren en plafonds. Ook heeft Jasper onze badkamer geplaatst.

'Wij zijn zeer tevreden klanten'

 

 

 

 

 

'De opdrachtgever heeft de samenwerking als zeer prettig en constructief ervaren'
 

I.s.m. van Dijke bouw is er een aanbouw en verbouw aan onze bestaande gemeenschapsruimte Het Visnet te Tholen gerealiseerd.

Vanaf het eerste moment is er goed contact geweest tussen van Dijke Bouw, Walpot bouwconsult en de opdrachtgever.

Vooraf is alles goed doorgesproken en er is door van Dijke bouw ook input gegeven over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Ook heeft van Dijke bouw input gegeven voor mogelijke verbeteringen t.a.v het oorspronkelijke plan.

De werkzaamheden zelf zijn soepel verlopen binnen de afgesproken planning. Ook is er tijdens de bouwwerkzaamheden voortdurend contact geweest en was er de mogelijkheid voor de opdrachtgever om nog wijzigingen / aanvullingen aan te geven en ook uit te laten voeren. Van Dijke bouw heeft ook rekening gehouden met het feit dat de functionaliteit van het gebouw zoveel mogelijk in tact is gebleven tijdens de bouw  zodat er voor de gebruikers een minimale overlast is geweest.

Uiteindelijk is de bouw binnen de gestelde planning gerealiseerd en is de opdrachtgever zeer tevreden over de uitvoering hiervan. Enkele kleine zaken die na de oplevering nog moesten worden afgewerkt zijn ook binnen afzienbare tijd uitgevoerd.

Kortom, de opdrachtgever heeft de samenwerking als zeer prettig en constructief ervaren. Voor eventuele toekomstige werkzaamheden zal hier zeker rekening mee worden gehouden.

'Wij zullen Van Dijke Bouw zeker weer benaderen'


Voor de verbouwing van onze bovenwoning is Van Dijke Bouw benadert, aangezien Van Dijke Bouw ‘grotere’ projecten kan aansturen, de lijnen kort zijn en op alle gebieden kennis aanwezig is. Het betreft een complete verbouwing van een bovenwoning. We hadden zelf de voorkeur om de verbouwing over een langere periode uit te rekken. Hier hebben we duidelijke afspraken over gemaakt en deze zijn goed nagekomen. De tekeningen en aanvraag van de vergunningen zijn opgesteld door Timek. In een vroeg stadium is Van Dijke Bouw hier bij betrokken geweest om na te denken over de praktische invulling en afwegingen tussen kwaliteit en kosten. De deskundigheid van zowel Van Dijke Bouw als Timek kwamen hier goed naar voren, wat resulteert in prachtige tekeningen en een nog mooier (eind)resultaat. 

Het eerste stadium van de verbouwing was het slopen van het platte- en pannendak. Tevens is de nok van het pannendak met 2,5 meter verhoogd. Een karwei wat bij voorkeur zo snel mogelijk klaar moest wezen gelet op de invloed van het weer en de belangen van de benedenburen. Door goed overzicht te bewaren, aan te sturen en het inschakelen van vakkundige partners is dit project in een zeer rap tempo afgerond. We waren zeer tevreden over dit eindresultaat.

Gedurende de verbouwing kwamen er nog meer nieuwe ideeën aan het licht. Van Dijke Bouw heeft deze aspecten met ons overlegd alvorens van de oorspronkelijke plannen af te wijken. Veelal waren de nieuwe ideeën nog origineler, mooier, praktischer en/of voordeliger dat we mee gingen in de nieuwe plannen. Dit alles resulteert er in dat we nu een nagenoeg nieuwe woning hebben die volledig aan onze wensen voldoet.

Een andere wens van ons was om de werkzaamheden die we zelf kunnen doen, ook zelf uit te voeren. Uit de overleggen is gebleken dat Van Dijke Bouw ten alle tijden bereid is mee te denken naar oplossingen en behulpzaam is. Als we zelf bezig waren en we hadden een vraag konden wij altijd bellen.

Al met al een fijne samenwerking. Als we ooit nog kleine en/of grotere klussen hebben zullen we Van Dijke Bouw zeker weer benaderen. Hij heeft laten zien op alle aspecten van zijn vakgebied over specialistische kennis te beschikken, waardoor hij voor alle soorten klussen inzetbaar is!