Gemaalweg, Tholen

Deze tuin is een project van Decora tuinen. In samenwerking met timmerbedrijf van Vossen hebben wij deze mooie veranda gemaakt. 

Gemaalweg,Tholen Gemaalweg,Tholen
Vorige
Volgende

Eendrachtsweg, Tholen

Bij deze woning hebben wij het platte dak en het pannendak vervangen. Tevens is de nok 2.5 meter verhoogd. Momenteel verrichten wij werkzaamheden aan de binnenkant van het pand. Zoals het zetten van voorzet wanden, het maken van de badkamer, het plaatsen van de keuken etc. 

Eendrachtsweg, Tholen Eendrachtsweg, Tholen Eendrachtsweg, Tholen Eendrachtsweg, Tholen Eendrachtsweg, Tholen Eendrachtsweg, Tholen Eendrachtsweg, Tholen Eendrachtsweg, Tholen Eendrachtsweg, Tholen
Vorige
Volgende

Verenigingsgebouw Het Visnet, Tholen

Aanbouw en verbouw van verenigingsgebouw Het Visnet. Er zijn nieuwe toiletgroepen geplaatst. Ook zijn de hal en garderobe opgeknapt. 

Het Visnet te Tholen Het Visnet te Tholen Het Visnet te Tholen Het Visnet te Tholen Het Visnet te Tholen Het Visnet te Tholen Het Visnet te Tholen Het Visnet te Tholen
Vorige
Volgende

Kreeftenstraat, Tholen

Dit huis hebben wij voorzien van kunststof kozijnen in plaats van houten kozijnen. Ook de goot en gevelbekleding is voorzien van kunststof. Tevens hebben wij deze woning aan de binnenkant gestucadoord en voorzien van een nieuwe badkamer.  

 

 

Kreeftenstraat, Tholen Kreeftenstraat, Tholen
Vorige
Volgende